Feyenoord verslaat beloften FC Utrecht met ruime cijfers

0
Feyenoord verslaat beloften FC Utrecht met ruime cijfers

Feyenoord werkte vanmiddag een besloten oefenduel af tegen de beloften van FC Utrecht. De Rotterdammers wonnen met ruime cijfers: 5-1.

Trainer Jaap Stam had onder meer een basisplaats ingeruimd voor Nick Marsman en Luciano Narsingh. Naoufal Bannis stond in de spits en zette Feyenoord na een klein kwartier spelen op aangeven van Narsingh op voorsprong.

Niet veel later vonden de twee spelers elkaar opnieuw en maakte Bannis ook de 2-0. Het mooiste doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Tyrell Malacia. De linksback knalde fraai raak.

Nog voor rust stond de 4-0 op het scorebord. Emil Hansson zette goed door en ditmaal was Narsingh het eindstation. Jong FC Utrecht deed nog wel wat terug, maar had niks in te brengen tegen Feyenoord.

De Rotterdammers liepen aan het einde van de tweede helft uit naar 5-1 door treffers van invallers Crysencio Summerville en Cheick Touré.

Basisopstelling Feyenoord: Marsman, Geertruida, Verdonk, Hendriks, Malacia, Wehrmann, Hansson, El Bouchataoui, Narsingh, Bannis, Azarkan

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›