KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Narsingh positief: ''Ik voel dat ik steeds sterker word''

( 0 reacties)
Narsingh positief: ''Ik voel dat ik steeds sterker word''

Luciano Narsingh hoopt snel minuten te kunnen maken voor zijn nieuwe club Feyenoord. De oud-speler van SC Heerenveen en PSV was herstellende van een blessure, maar is inmiddels bijna wedstrijdfit.

"Het staat er goed voor. Ik voel dat ik steeds sterker word en meer inhoud heb. Alleen conditioneel vind ik zelf dat het nog beter kan, maar dat komt wel tijdens wedstrijden", begint de buitenspeler in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik ben positief gestemd."

De aanvaller wil snel van waarde zijn voor Feyenoord. "Ik denk dat het dan richting speelminuten gaat. Het hangt er ook van af hoe het herstel en de trainingen gaan. Het belangrijkste is dat het echt gaat beginnen, daarvoor ben ik hier."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›