KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Marsman hoopt zich te bewijzen: ''Je merkt dat het niveau hoger is''

( 0 reacties)
Marsman hoopt zich te bewijzen: ''Je merkt dat het niveau hoger is''

Nick Marsman is komend seizoen normaal gesproken derde doelman bij Feyenoord. De oud-speler van FC Twente en FC Utrecht heeft echter hoop op een kans bij eventuele blessures bij Kenneth Vermeer en Justin Bijlow.

"Ik ben gehaald voor Joris, die is weggaan", begint Marsman tegenover FOX Sports over de komst naar de Rotterdammers. "Het is een geweldige club. Het is nu aan mij om de concurrentiestrijd aan te gaan."

Marsman hoopt zichzelf te gaan ontwikkelen. "Justin en Kenneth zijn allebei hele goede keepers. Voor mij is het om aan hun te meten en met te laten zien op de trainingen. Je merkt dat het niveau een stuk hoger is. Alles is top geregeld. Ik hoop een betere keeper te worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›