KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Vermeer maakt indruk: ''Dan is het echt een kat in de goal''

( 0 reacties)
Vermeer maakt indruk: ''Dan is het echt een kat in de goal''

Kenneth Vermeer maakt goede kans om komend seizoen eerste doelman van Feyenoord te zijn. Volgens zowel Martijn Krabbendam en Khalid Boulahrouz maakt de goalie in de voorbereiding een sterke indruk.

"Ik denk wel dat Vermeer eerste keeper wordt, ook door het feit dat Bijlow nog geblesseerd is. Hoe langer dat duurt, hoe lastiger om je keeper nog te wisselen", stelt Krabbendam bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. "Maar Vermeer maakt ook een uitstekende indruk, hoor. Het is de eerste voorbereiding die hij kan maken sinds jaren, dus dat is voor hem ook wel lekker."

Boulahrouz is het eens met zijn tafelgenoot Krabbendam. "Het is gewoon een fantastische keeper. Ik heb hem meegemaakt. Ik hoop dat hij gevrijwaard blijft van blessures. Als die man fit is, is het echt een kat in de goal."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›