KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Vermeer wint strijd: ''Je moet je altijd eerste doelman voelen''

( 0 reacties)
Vermeer wint strijd: ''Je moet je altijd eerste doelman voelen''

Jaap Stam heeft te maken met twee goede keepers in zijn selectie: Kenneth Vermeer en Justin Bijlow. De keuze is nog niet gevallen, maar toch lijkt Vermeer de eerste doelman te gaan worden.

De 33-jarige keeper werd vorig seizoen nog verhuurd aan Club Brugge, maar dit seizoen lijkt hij gewoon bij Feyenoord te blijven en eerste keeper te worden. Bijlow stond vorig seizoen regelmatig in de basis, maar kampt momenteel met een terugval in het herstel van zijn voetblessure. Het is onduidelijk wanneer Stam weer over de jonge keeper kan beschikken.

Ondanks de onduidelijkheid over Bijlows terugkeer, heeft Vermeer nog geen duidelijkheid gekregen. "We hebben nog helemaal geen gesprek gehad. Het is gewoon zaak om goed te spelen. That's it", begint hij. "Of ik me als eerste doelman voel? Ik denk dat je als keeper je altijd eerste doelman moet voelen. Of ik het nou ben of een andere keeper: je moet het altijd voelen."

Oud-teamgenoot van Vermeer, Khalid Boulahrouz, praat vol lof over de keeper in gesprek met Fox Sports. "Het is gewoon een fantastische keeper. Ik heb hem zelf meegemaakt. Ik hoop dat hij gevrijwaard blijft van blessures. Maar als hij fit is, is hij echt een kat in de goal."

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›