Kelly stelt doelen: ''Hopelijk pakken we wat prijzen met Feyenoord''

( 0 reacties)
Kelly stelt doelen: ''Hopelijk pakken we wat prijzen met Feyenoord''

Liam Kelly maakte woensdag zijn officieuze debuut in het shirt van Feyenoord. De van Reading overgekomen middenvelder heeft het al goed naar zijn zin bij de Rotterdamse equipe.

"De jongens hebben me een warm welkom gegeven. Iedereen liet me voelen dat het één grote familie was", begint Kelly, die blij is met de overwinning, tegenover VTBL. "Elke wedstrijd ga je in om te winnen, het geeft een goed gevoel om mijn eerste overwinning in het Feyenoordshirt te behalen."

Kelly heeft duidelijk voor ogen wat van hem wordt verwacht. "Het is geloof ik wat ze hier 'de nummer 6 positie' noemen. De bedoeling is om de opbouw te beginnen, het team te helpen en aan de basis staan van de aanvallen. Aan de andere kant moet ik het team natuurlijk ook defensief helpen."

De nieuweling is ambitieus en wil voor de prijzen strijden met Feyenoord. "Ik wil het hele seizoen fit blijven en zoveel mogelijk wedstrijden spelen als mogelijk is. Als team moeten we natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden winnen, maar we bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. De kwalificatie voor de Europa League komt eraan en daar kijken we naar uit. Hopelijk kunnen we hoger dan vorig jaar eindigen in de eredivisie en pakken we wat prijzen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›