Haps wil fit blijven: ''Dan kan ik van waarde zijn voor het team''

( 0 reacties)
Haps wil fit blijven: ''Dan kan ik van waarde zijn voor het team''

Ridgeciano Haps is fit aan de voorbereiding bij Feyenoord begonnen. De blessuregevoelige verdediger deed mee in de wedstrijd tegen SV Darmstadt (2-1 winst red.) en hoopt de stijgende lijn vast te houden.

"Iedere voetballer wil wedstrijden spelen en ik ben blij dat ik vandaag 45 minuten in de benen heb. Ik voel me goed, ik train al een tijdje mee met de groep en dit was de stap om wedstrijden te spelen", zo vertelt de Haps voor de camera van RTV Rijnmond.

"Ik wil gewoon fit blijven, dat is het belangrijkste dat er in mijn hoofd rondgaat en dan komt de rest vanzelf wel. Ik weet wat ik kan en dat ik, als ik fit ben, van waarde kan zijn voor het team. Dat wil ik laten zien", vervolgt de verdediger.

Haps ziet gelijkenissen met zijn eerste seizoenen als Feyenoord-speler. "De tactiek is anders en de trainingsintensiteit is ook anders met de nieuwe trainer. Soms gaan we heel lang door en dan moet hij dan even gecoacht worden van 'let op de tijd'", lacht Haps. "Persoonlijk vind ik het heerlijk en als ik naar mijn teamgenoten kijk ziet iedereen er fris uit. Ik kan niet wachten tot het seizoen echt gaat beginnen." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›