Ayoub gaat voor nieuwe kans: ''De trainer wilde me niet opstellen''

0
Ayoub gaat voor nieuwe kans: ''De trainer wilde me niet opstellen''

Yassin Ayoub wil dit jaar alsnog zijn belofte inlossen bij Feyenoord. De middenvelder kwam vorige zomer transfervrij over van FC Utrecht, maar het werd niet wat hij ervan verwacht had.

Deze zomer staat er met Jaap Stam een nieuwe trainer aan het roer en de middenvelder hoopt dat hij onder deze trainer wel een eerlijke kans krijgt. Gisteren speelde de ploeg een oefenduel tegen SV Darmstadt en daar bestond het middenveld in de tweede helft uit Steven Berghuis, Liam Kelly en Ayoub.

''Ik vind het wel fijn. Steven en ik zijn het type voetballer, dat elkaar gemakkelijk kan vinden. Ik vond dat het er goed uitzag. We moesten wel even wennen, maar na de drinkpauze hadden we de volledige controle en konden we heel goed voetballen. We hebben de ballen lekker rondgetikt'', vertelt hij in De Telegraaf.

Onder Giovanni van Bronckhorst kreeg de aanvallende middenvelder weinig speeltijd en dat lag volgens de voetballer niet aan zichzelf. ''Het is gewoon een heel lastig seizoen geweest voor mij. Ik heb alles eruit gehaald wat erin zat, maar de trainer wilde me niet opstellen. Dit seizoen begin je gewoon weer op nul, omdat er een nieuwe trainer is. Ik voel me fit en ga voor mijn kans."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›