'Gio' gelinkt aan Premier League-club: ''Natuurlijk wil hij daar werken''

( 0 reacties)
'Gio' gelinkt aan Premier League-club: ''Natuurlijk wil hij daar werken''

Giovanni van Bronckhorst ziet een nieuwe uitdaging bij een club in de Premier League wel zitten. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Guido Albers in The Cronicle. De ex-trainer van Feyenoord wordt in de media gelinkt aan Newcastle United.

The Magpies zijn druk op zoek naar een nieuwe trainer, nu bekend is dat Rafa Benitez vertrekt. "Ik denk dat de geruchten wat vroeg komen. Niemand van de club heeft nog gesproken met Gio", laat zaakwaarnemer Albers weten. 

"Maar ik denk dat iedere trainer in de wereld geïnteresseerd is in de Premier League", vervolgt de belangenbehartiger van 'Gio'. "Natuurlijk zou hij bij Newcastle willen werken als die kans zich voordoet. Het is een geweldige club met een geweldige fanbase, maar het is aan hen voor wie ze gaan."

Albers denkt dat Van Bronckhorst kan terugkijken op een uitstekende periode bij Feyenoord. "Hij moest de titelstrijd met een bescheiden budget aangaan en won de Eredivisie, terwijl Ajax en PSV veel meer middelen hebben. Hij had een geweldige relatie met de fans, de spelers, de media en de stad en hij is klaar voor de volgende uitdaging."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›