Stam wil niets weten van hitteplan: ''Wie klaagt er als eerste?''

( 0 reacties)
Stam wil niets weten van hitteplan: ''Wie klaagt er als eerste?''

Jaap Stam liet er geen gras over groeien bij zijn eerste oefensessie als trainer van Feyenoord. Ondanks de hitte legde hij zijn spelersgroep direct op de pijnbank. 

"De opvolger van Giovanni van Bronckhorst pakte zijn incomplete selectie gisteren meteen bij de strot. Waar in Nederland het zogenaamde hitteplan uit de kast werd gehaald, koos Stam ervoor zijn selectie twee uur lang pittig aan te pakken", schrijft clubwatcher Mikos Gouka namens het Algemeen Dagblad.

Het is Stam ten voeten uit. "Inspanningsfysiologen zullen er misschien hoofdschuddend naar hebben gekeken, al was de training alleen toegankelijk voor pers, maar Stam had er uiteraard een bedoeling mee. Wie begint er als eerste over een slok water? Wie klaagt er als eerste over hitte? Wie drukt zijn snor liever? Stam wilde het wel eens zien", vervolgt de sportjournalist.

"Toen de 17-jarige Marouan Azarkan na een fikse tackle letterlijk door de lucht vloog, keek Stam net even de andere kant op. En toen zijn spelers dachten dat er eindelijk een punt gezet zou worden achter de training in de bloedhitte, liet Stam ze doodleuk nog even opdraven voor een partijspel", aldus Gouka.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›