Hansson krijgt kans bij Feyenoord: ''De juiste afweging maken''

( 0 reacties)
Hansson krijgt kans bij Feyenoord: ''De juiste afweging maken''

Emil Hansson mag zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bewijzen bij Feyenoord. De vleugelspeler speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij RKC Waalwijk, waarmee hij promoveerde naar de Eredivisie.

"Je hebt verschillende soorten talenten. Sommigen moet je bij de oren pakken en sommigen moet je geleidelijker brengen. Die hebben meer tijd nodig, die moeten zich lekker in de luwte kunnen ontwikkelen. Hansson behoort tot die laatste groep", aldus technisch manager Sjaak Troost in Voetbal International.

"Gewoon zonder druk en veel minuten maken. Uiteindelijk moet zo'n speler dan klaar zijn om in een heksenketel te spelen, om in een elftal te spelen dat moet winnen. We zullen zien hoe Emil dat oppakt", vervolgt Troost.

Hansson scoorde twaalf keer en was elf keer aangever. "Feit is dat het jaar RKC in de Eerste Divisie goed is geweest voor zijn ontwikkeling. Belangrijk om in het achterhoofd te houden, is dat hij moet voetballen. Hij heeft de leeftijd om iedere week te spelen. Idealiter bij Feyenoord en anders een jaar elders op Eredivisie-niveau. Op basis daarvan moeten we straks samen rond of na de voorbereiding de juiste afweging gaan maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›