Positie De Jong onder druk: ''Veel mensen willen Eenhoorn zien''

( 0 reacties)
Positie De Jong onder druk: ''Veel mensen willen Eenhoorn zien''

Martijn Krabbendam is niet te spreken over de gang van zaken rondom de aanstelling van Sjaak Troost als technisch directeur van Feyenoord. De Feyenoord-watcher is verbaasd dat de club pas laat begon aan de zoektocht naar de opvolger van Martin van Geel. 

"Het is eigenlijk ongelooflijk  dat er een hele groep is die Martin van Geel weg wil hebben en dat er pas daarna gebeld gaat worden of er mensen geïnteresseerd zijn om het over te nemen", meent Krabbendam in gesprek met FOX Sports. "Nu gaan ze het maar in een groepje doen. Een soort technisch hart, met Troost, trainer Jaap Stam, hoofd opleiding Stanley Brard en uiteraard Dirk Kuyt."

Krabbendam denkt niet dat de keuze voor een technisch hart goed gaat uitpakken. "Juist de functie van technisch directeur is voor een club als Feyenoord ontzettend belangrijk. Als je niet dezelfde middelen hebt als PSV en Ajax, dan moet je juist op die manier proberen het gat te verkleinen. Nu wordt dat een beetje onderschat, van 'we doen het wel even met een groepje'."

Krabbendam stelt bovendien dat de positie van algemeen directeur Jan de Jong onder druk staat. "Het is geen geheim dat heel veel mensen Robert Eenhoorn bij Feyenoord willen zien", zegt de clubwatcher. "Jan de Jong heeft een paar uitglijders gemaakt. Hij zit er nog, maar ik vraag mij af of dat volgend jaar rond deze tijd nog zo is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›