Tegenvaller voor Feyenoord: ''Hij kan niet de hoofdprijs opleveren''

( 0 reacties)
Tegenvaller voor Feyenoord: ''Hij kan niet de hoofdprijs opleveren''

Feyenoord gaat niet veel verdienen aan het aanstaande vertrek van Tonny Vilhena. Dat heeft volgens Martijn Krabbendam te maken met een clausule in het contract van de Feyenoord-middenvelder.

"Vilhena heeft een bepaling in zijn contract dat hij niet echt de hoofdprijs kan opleveren. Bovendien heeft hij nog maar een jaar te gaan", begint Krabbendam in gesprek met FOX Sports. "Dat schiet niet heel erg op."

"Jaap Stam heeft hem wel gebeld en gepoogd hem over te halen om nog een jaartje te blijven. Zodat hij straks in januari transfervrij kan tekenen, maar dat is niet gelukt", vervolgt de Feyenoord-watcher, die denkt dat Feyenoord wellicht noodgedwongen 'zijn beste speler' moet verkopen. 

"Dat zal dan Steven Berghuis zijn. Die heeft zelf ook aangegeven dat hij wel klaar is bij Feyenoord. Iedereen weet dat PSV al een tijdje belangstelling voor hem heeft", vertelt Krabbendam, die weet dat Feyenoord al een aantal potentiële versterkingen op het oog heeft. "Dan moet je denken aan transfervrije spelers. Leroy Fer wordt genoemd. En nog een aantal."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›