Ødegaard 'spotgoedkoop': ''Waarom strikte Feyenoord hem niet?''

( 0 reacties)
Ødegaard 'spotgoedkoop': ''Waarom strikte Feyenoord hem niet?''

Martin van Geel stopt na dit seizoen als technisch directeur bij Feyenoord en dat betekent dat de eindbalans opgemaakt kan worden. Hugo Borst is niet helemaal tevreden.

De columnist vindt dat de Rotterdammers niet slim genoeg zijn geweest op de transfermarkt. Van Geel haalde in zijn laatste seizoenen vooral spelers die bij de subtoppers in de eredivisie een goede indruk maakten. Dit was niet altijd een succes en mede daardoor vinden sommige supporters het jammer dat de club niet wat creatiever is geweest op de transfermarkt. 

Borst vindt dat ook en hij geeft als voorbeeld Martin Ødegaard. Hij kwam in 2007 naar Nederland om anderhalf seizoen op huurbasis voor SC Heerenveen te spelen. Dit seizoen maakt hij indruk bij Vitesse, maar volgens de columnist had hij net zo goed in de havenstad kunnen schitteren. De aanvallende middenvelder is namelijk helemaal niet zo duur om te huren. 

''Het kostte Heerenveen amper 35.000 euro salaris per jaar. Real Madrid betaalde gewoon zelf de rest (2,2 miljoen) aan de Noor. Na twee jaar ging de talentvolle voetballer naar Vitesse, onder dezelfde voorwaarden'', onthult hij in het Algemeen Dagblad. ''Waarom strikte het armlastige Feyenoord Ødegaard niet? Wist Van Geel niet hoe spotgoedkoop de Noor was of vond hij Ødegaard geen versterking?''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›