Van Bronckhorst: ''Vrouw en kinderen zijn daar sterker uitgekomen''

0
Van Bronckhorst: ''Vrouw en kinderen zijn daar sterker uitgekomen''

Giovanni van Bronckhorst zet vanavond tegen Fortuna Sittard na vier seizoenen een punt achter zijn loopbaan als trainer van Feyenoord. Volgens de 44-jarige oefenmeester is het mooi geweest.

"Mijn vrouw en kinderen hebben het niet altijd makkelijk gehad in de afgelopen vier seizoenen. De aandacht van de media en de achterban, daar kun je jezelf eigenlijk niet op de voorbereiden. En de familie al helemaal niet", vertelt Gio tegenover het Algemeen Dagblad. "Zeker als het negatief was, kon het lastig zijn. We hebben het best moeilijk gehad. Maar mijn vrouw en kinderen zijn daar zeker sterker uit gekomen."

Van Bronckhorst ondervond dat sociale media meedogenloos kunnen zijn. "De tijden veranderen snel. Met sociale media heeft iedereen een podium en mensen komen dan opeens heel dichtbij. Maar ik heb nooit op het punt gestaan dat ik zou stoppen. Zeker niet. Al die meningen, en zeker al die anonieme, hebben ook geen rol gespeeld om te stoppen. Vier jaar was mooi, het is goed zo", aldus Van Bronckhorst.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›