Lof voor Van Bronckhorst: ''Ze hadden hem nooit weg moeten doen''

( 0 reacties)
Lof voor Van Bronckhorst: ''Ze hadden hem nooit weg moeten doen''

De speech van Giovanni van Bronckhorst na afloop van zijn laatste wedstrijd als trainer van Feyenoord heeft veel indruk gemaakt op Johan Derksen en René van der Gijp. Het Veronica Inside-duo is maandagavond op televisie lovend over de trainer van Feyenoord. 

"Ik vond het fantastisch", aldus Derksen over de speech van Van Bronckhorst. "Hij doet dat zo keurig, het is zo'n gentleman. Hij bedankt z'n oma, z'n moeder, z'n vrouw. Het is een prachtig boegbeeld voor de club. Voor mij had hij z'n hele leven bij Feyenoord mogen blijven. Een ouderwetse nette jongen, waar vind je die nog?"

Derksen krijgt bijval van Van der Gijp. "Ze hadden hem nooit weg moeten doen", meent 'Gijp'. "Hij heeft echt het uiterste uit het elftal geperst. Hoe zou je als trainer slapen als je weet dat je centrum bestaat uit Eric Botteghin en Sven van Beek? Dan slaap je drie dagen niet. Er zit gewoon niet meer in."

"Ik denk ook niet dat Jaap Stam meer uit het elftal haalt", vervolgt Van der Gijp. "Daarnaast is het, zoals Johan al zei, zo'n ontzettende nette, beschaafde jongen. Hij zit nooit tegen de vierde man of de scheidsrechter te lullen. Ze hadden hem toch gewoon kunnen behouden als hoofdtrainer? Vijf prijzen in vier jaar, dat is toch perfect?"

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›