Van Bronckhorst: ''Er zal dus een ander team spelen dan zondag''

( 0 reacties)
Van Bronckhorst: ''Er zal dus een ander team spelen dan zondag''

Giovanni van Bronckhorst stuurt in zijn laatste wedstrijd als trainer van Feyenoord een gewijzigd elftal de wei in. De oefenmeester kan onder meer niet beschikken over Sam Larsson, bij wie een scan uit moet wijzen hoe ernstig zijn blessure is.

"‘Er zal dus een ander team spelen dan zondag", zegt Van Bronckhorst op het digitale thuis van Feyenoord. Vanmorgen stond hij voor de laatste keer op het trainingsveld van de Rotterdammers. "De laatste wedstrijdvoorbereiding is mede daardoor anders, maar we willen natuurlijk met een overwinning afsluiten."

Voor Feyenoord staat er niets meer op het spel tegen Fortuna Sittard. "Het is een einde geworden dat ik nog niet eerder heb meegemaakt. Andere jaren was het zo dat we of nog een bekerfinale speelden, of om het kampioenschap streden. Nu is dat niet het geval. Bij NAC stelden we de derde plaats al veilig, dus het is een heel raar slot geworden, mede door een lange periode zonder wedstrijden aan het eind."

Desondanks is het doel duidelijk: winnen. "We willen natuurlijk heel graag nog een overwinning", aldus Van Bronckhorst. "In de voorbereiding op dit duel nemen we de eerdere wedstrijden tegen Fortuna (0-2 nederlaag in competitie, 4-1 zege in bekertoernooi, red.) natuurlijk mee, zoals altijd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›