''Of ik volgend seizoen blijf? Zoals het nu lijkt zeker''

( 0 reacties)
''Of ik volgend seizoen blijf? Zoals het nu lijkt zeker''

Jeremiah St. Juste gaat er vanuit dat hij volgend seizoen 'gewoon' in het shirt van Feyenoord speelt. De vraag is hoe de selectie van de Rotterdammers er komend seizoen uitgaat zien. 

"Daar ben ik ook benieuwd naar, maar dat zullen we dan wel zien. Of ik volgend seizoen blijf? Zoals het nu lijkt zeker", vertelt St. Juste in gesprek met RTV Rijnmond. Voor de verdediger, die de laatste vier wedstrijden weer in basis speelde, was het een seizoen om snel te vergeten. "Het was een zwaar seizoen om te spelen. Maar ik heb zin in de laatste wedstrijd. Die wil je ook winnen en lekker voetballen. Dat is ook belangrijk. Anders hoef je het veld niet op te stappen."

Het was echter niet enkel kommer en kwel. "We hebben ook goede wedstrijden gespeeld, waar we op kunnen bouwen. Het is frustrerend als je veel punten achterstaat op de koploper, terwijl je met z'n allen kampioen wilt worden. Dat gevoel heb ik wel. Je moet dan de schouders eronder zetten en er het beste uithalen. Ook in zo'n laatste wedstrijd", aldus St. Juste.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›