''Verwacht dat er misschien wel een grote buitenlandse club zou komen''

( 0 reacties)
''Verwacht dat er misschien wel een grote buitenlandse club zou komen''

Johan Derksen begrijpt niet dat de clubs niet in de rij staan voor Giovanni van Bronckhorst. De oefenmeester vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord, maar heeft nog geen nieuwe werkgever.

"Dat vroeg ik me ook af, want die jongen heeft prijzen gewonnen, het is een uitermate beschaafde jongen en een boegbeeld voor je club, maar, en dat heb ik zelf ook een beetje: heel veel mensen zien geen echte trainer/coach in hem, terwijl hij aantoont dat hij best harde beslissingen durft te nemen. Er is eigenlijk niets op die jongen aan te merken. Ik had verwacht dat er misschien wel een grote buitenlandse club zou komen omdat hij een grote internationale carrière heeft gehad", vertelt Derksen bij Veronica Inside.

De grote clubs houden zich dus op de achtergrond, meent Derksen. "Maar voor een club als Heerenveen...", vervolgt hij. "Dat zou hij toch nooit doen?", countert presentator Wilfred Genee. "Je hoeft toch niet je neus op te halen voor een club als Heerenveen? Als ik nu bij Heerenveen was zou ik best overwegen om zo'n jongen binnen te halen, want je haalt wel een gentleman binnen", laat Derksen tot slot weten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›