''Feyenoord of PSV hadden dit niet zo snel voor elkaar gekregen''

( 0 reacties)
''Feyenoord of PSV hadden dit niet zo snel voor elkaar gekregen''

Ajax staat in de halve finale van de Champions League en dat heeft ervoor gezorgd dat speelronde 33 in de eredivisie is verplaatst. De Amsterdammers hadden anders niet genoeg rust voor de wedstrijd in het miljoenenbal. 

Marloes de Boer is oud-international en zij snapt niet dat de KNVB niet heeft nagedacht over een mogelijk scenario. ''Ik vind dat de KNVB beter op dit succes had moeten anticiperen. Je kunt toch niet uitsluiten dat Ajax ver komt in de Champions League en dan gedwongen zijn alles zomaar om te gooien? Alle andere club zijn nu de dupe, om van de supporters nog maar niet te spreken'', vertelt ze in het Dagblad van het Noorden.

Ze denkt dat het verplaatsen van de speelronde niet gebeurd was als een andere club zo ver was gekomen in het Europese toernooi. ''Ik denk dat Feyenoord of PSV dit niet zo snel voor elkaar hadden gekregen. De afstand Zeist-Amsterdam is altijd net even wat korter dan die met de andere grote clubs hè. Dat is altijd zo geweest, ook toen ik nog bij FC Twente speelde was dat zo. Dan kwam je toch net wat sneller in aanmerking voor Oranje als je Ajacied was.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›