''Hij kan niet accepteren dat spelers zo met zijn ballen spelen''

( 0 reacties)
''Hij kan niet accepteren dat spelers zo met zijn ballen spelen''

Valentijn Driessen snapt niet dat Jordy Clasie zich zo heeft laten gaan tegen trainer Giovanni van Bronckhorst. De oefenmeester van Feyenoord was juist degene die de middenvelder deze zomer maar wat graag naar De Kuip wilde halen.

"Eerst het onbegrip, vervolgens het treuzelen bij het verlaten van het veld om daarna ook de uitgestoken hand van Van Bronckhorst weg te slaan. Emotie hoort erbij, frustratie ook, maar respect nog meer. Van een speler die zich zo laat gaan, kan je niet op aan in de top", schrijft Driessen in zijn column voor De Telegraaf.

"Terwijl Van Bronckhorst zich vorige zomer sterk maakte om Clasie te huren en te bevrijden uit zijn uitzichtloze situatie bij Southampton, hem reserve-aanvoerder maakte en alle tijd en ruimte gunde om na jaren zonder veel speeltijd zijn wedstrijdritme terug te vinden. Ook toen dat niet lukte, hield Van Bronckhorst Clasie altijd de hand boven het hoofd. En dan zo’n reactie….. Tegenover de trainer, die in every inch a gentleman is. Clasie’s rouw na de zonde was iets te gemakkelijk", vervolgt hij.

"Hoewel Van Bronckhorst niet zo in elkaar steekt, kondigde hij terecht maatregelen aan tegen Jørgensen en Clasie. Hij kan niet accepteren dat spelers zo met zijn ballen spelen, zelfs niet nu hij binnenkort vertrekt. Van Bronckhorst zal opgelucht zijn als hij bij zijn afscheid op 12 mei samen met Van Persie als derde eindigt met Feyenoord.", aldus Driessen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!