''Laat Clasie alle bokalen poetsen die Gio in zijn loopbaan won''

( 0 reacties)
''Laat Clasie alle bokalen poetsen die Gio in zijn loopbaan won''

Ronald Waterreus heeft geen goed woord over voor de actie van Jordy Clasie. De middenvelder van Feyenoord weigerde trainer Giovanni van Bronckhorst een hand te geven, nadat hij hem wisselde in het duel met Heracles Almelo (2-1). 

"Gebrek aan zelfkritiek en -kennis in het voetbal; verbazingwekkend blijft het. Ik kan me vergissen hoor, fijne leesvrienden", schrijft Waterreus in zijn column voor De Limburger. "Maar als ik het huidige seizoen eens de revue laat passeren in mijn hoofd, kan ik me weinig hoogstandjes herinneren van Clasie. Ja, een paar topduels speelde hij goed. Verder heb ik hem vooral plichtmatig in de middencirkel zien hobbelen."

"En zo'n jongen zet Van Bronckhorst dan eventjes op zijn nummer in een volle Kuip, de trainer die zijn spelers naar buiten toe juist altijd zo beschermt? De trainer ook die met FC Barcelona en Arsenal voor clubs speelde, waar Clasie alleen heen kan als-ie een tribunekaartje koopt", luidt het vervolg.

Waterreus begrijpt er niets van. "Het is de wereld op zijn kop. Clasie mag zijn handjes dichtknijpen dat hij voor zo'n prachtige club als Feyenoord mag spelen. Dát is zijn niveau, hooguit. Ik ben benieuwd naar de door Van Bronckhorst aangekondigde straf. Ik zou zeggen: laat Clasie alle bokalen poetsen die Gio in zijn loopbaan heeft gewonnen. Is hij wel even zoet", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!