AZ in mineur: ''Een finale? Dat had het kunnen zijn…''

( 0 reacties)
AZ in mineur: ''Een finale? Dat had het kunnen zijn…''

In Alkmaar hoopte men op een kraker in De Kuip, maar AZ kan er tegen Feyenoord enkel voor zorgen dat ze opnieuw aanhaken bij de Rotterdamse nummer drie. Doordat AZ met 3-2 verloor van ADO Den Haag, is het gat weer vier punten.

"Een finale? Dat had het kunnen zijn…", zegt Vlaar tegenover De Telegraaf. "Dat wij met AZ om deze plek spelen ligt aan onszelf, maar zeker ook aan Feyenoord, dat veel heeft laten liggen. Krijg je die klassering op een presenteerblaadje aangeboden, dan moet je die grijpen."

Ook trainer John van den Brom baalt als een stekker. "Vooraf reken je erop dat Feyenoord wint en wil je zelf winnen om met één punt achterstand naar De Kuip te gaan", vult hij aan. "Het knaagt omdat we het nu al drie duels op een rij zelf laten liggen, terwijl we genoeg mogelijkheden hebben gehad."

"Het zou de finale om positie drie worden, maar we hebben het niet meer in eigen hand. We moeten onze rug rechten en bij Feyenoord winnen om die laatste drie wedstrijden spannend te houden met het oog op plaats drie", aldus Van den Brom.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!