Steun voor gefrustreerde Clasie: ''Nou, nou, wat erg allemaal''

( 0 reacties)
Steun voor gefrustreerde Clasie: ''Nou, nou, wat erg allemaal''

Volgens Willem van Hanegem moet de reactie van Jordy Clasie na zijn wissel tegen Heracles Almelo niet te groot worden gemaakt. De Kromme keurt de actie van de middenvelder niet goed, maar stelt dat het allemaal wel meevalt. Clasie weigerde trainer Giovanni van Bronckhorst een hand te geven.

"Nou, nou, wat erg allemaal. Niet slim, maar geen doodzonde toch?", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Dit is toch dezelfde Clasie die jarenlang als klein ventje voor dag en dauw op stond om met zijn voetbaltas in de trein te stappen om bij zijn grote liefde Feyenoord te mogen trainen. Die ondanks het advies van de club om misschien toch maar een club dichterbij huis te zoeken als jochie nooit opgaf en zich opwerkte tot international en bepalende speler in de Kuip."

"Nee, de Clasie van dit seizoen is niet de allerbeste versie van Clasie. Dat zien we allemaal, ik ook. Maar ik lees de meest verschrikkelijke dingen over die jongen. Terwijl hij snel na afloop al sorry heeft gezegd en niemand toch serieus hoeft te twijfelen over zijn liefde voor de club? Steun die gozer, laat die jongens na een klein foutje niet als een baksteen vallen. En stop met al die verwensingen die echt zo grof zijn dat ik er stil van werd", aldus Van Hanegem.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!