Kökcu over toekomst: ''Ga liever voor Duitsland, Spanje of Italië''

( 0 reacties)
Kökcu over toekomst: ''Ga liever voor Duitsland, Spanje of Italië''

Orkun Kökcu is dit seizoen één van de weinige lichtpuntjes bij Feyenoord. De pas 18-jarige middenvelder maakt grote indruk in het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst en lijkt op weg naar een grote toekomst.

"Toen ik het seizoen begon was het mijn doel om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen en veel minuten te maken", vertelt Kökcu, die momenteel op pad is met Oranje Onder 19, voor de camera van FOX Sports. "Het gaat lekker en zo doorpakken."

De middenvelder lijkt inmiddels zeker van een basisplek bij Feyenoord. "Ik denk dat het het goede moment is geweest. Ik was er al langer klaar voor, maar dat ik nu de kans heb gekregen is mooi. Het is mijn doelstelling om basisspeler te worden bij Feyenoord, en daar ga ik alles aan doen. Ik wil eerst een goed aantal wedstrijden bij Feyenoord spelen en dan de stap naar de top van Europa zetten."

Kökcu wil stappen maken. "Het is het doel om zo snel mogelijk bij Jong Oranje te komen. Maar bij Onder 19 heb ik het ook naar mijn zin. We hebben drie belangrijke wedstrijden", vervolgt Kökcu, die zijn doelstelling nog maar eens voor de dag haalt. "Via Feyenoord hopen op Europees voetbal, en dan de volgende stap kunnen zetten. Ik ga liever voor Duitsland, Spanje of Italië." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›