Perez komt op voor Van Geel: ''Spelers Ajax gewoon veel meer waard''

( 0 reacties)
Perez komt op voor Van Geel: ''Spelers Ajax gewoon veel meer waard''

Kenneth Perez begrijpt niet waarom de Feyenoord-supporters zo graag af willen van Martin van Geel. De voormalig profvoetballer vindt hem juist een uitstekende technisch directeur voor een club als Feyenoord.

In Rotterdam is er volop kritiek op het aan- en verkoopbeleid van Van Geel. "Spelers van Ajax zijn gewoon veel meer waard dan die van Feyenoord. Het verbaast me wel dat een technisch directeur zo succesvol is geweest, bij de club binnenkwam toen die tiende stond en dan met al die prijzen en met 65 miljoen op de balans, nu met pek en veren naar huis moet", zegt Perez bij Natafelen. 

Desondanks begrijpt de Deense voetbalanalist dat het soms goed is om te verversen binnen een club. "Maar: het is helemaal niet verkeerd om na acht jaar zijn functioneren tegen het licht te houden en te kijken of ze beter kunnen dan wat ze nu hebben", vervolgt hij.

"Wat wil je bereiken met hem weg te sturen? Is dat omdat je zegt: wij willen nu een technisch directeur die de hele wereld gaat scouten? Martin staat erom bekend dat hij eerst Nederland, dan Scandinavië en dan de rest van Europa scout. Of zeggen de Vrienden van Feyenoord, die geen vertrouwen hebben in Martin van Geel: als jullie een ander nemen als technisch directeur, dan geven wij jullie - ik weet niet of ze dat hebben -  honderd miljoen voor de transfers. Dan heb je Van Geel niet nodig", aldus Perez.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›