''Twaalf miljoen voor St. Juste is hetzelfde als negentig voor Hendrix''

( 0 reacties)
''Twaalf miljoen voor St. Juste is hetzelfde als negentig voor Hendrix''

Martin van Geel heeft zijn beste tijd bij Feyenoord gehad. Dat stelt Hugo Borst, die werkelijk niets begreep van de technisch directeur toen hij een bod van twaalf miljoen euro op Jeremiah St. Juste afwees. 

"Eén-komma-twee-miljoen euro voor St. Juste. Dat meende ik te lezen. (Leesbril zoek.) Omdat ik De Tafel van Kees met Martin van Geel niet live had gezien, las ik op een voetbalwebsite wat Van Geel daar allemaal had gezegd, onder andere over die St. Juste. Het bleek (leesbril gevonden) om 12 miljoen te gaan. De technisch ­directeur van Feyenoord had gezegd dat er een bod van 12 miljoen euro was uitgebracht op St. Juste."

"Martin van Geel is geen Ricky Gervais die je snel aan het lachen maakt, maar nu was het hem gelukt. Hahaha, 12 miljoen euro voor St. Juste. Dat is hetzelfde als 90 miljoen voor PSV'er Hendrix en 430 miljoen voor een blik knakworstjes", schrijft Borst in zijn column voor het Algemeen Dagblad. 

Volgens Borst 'forceerde' Van Geel zich toen hij aanschoof bij De Tafel van Kees. "Het zag er ongemakkelijk uit. Ik hoorde Van Geel ook beweren dat spits Jörgensen misschien wel meer gaat opbrengen dan het bod van 17 miljoen dat Newcastle United vorig jaar uitbracht, een astronomisch bedrag waar Feyenoord nee tegen zei. Meer dan 17 miljoen! Kom op Martin, klets niet zo uit je nek, dacht ik."

Desondanks heeft Borst het soms ook wel te doen met Van Geel. "Willem van Hanegem (het geweten van Feyenoord) acht het hoog tijd dat je vertrekt. Dan ga je toch? Afkoopsommetje erbij en heerlijk een jaar niks doen. Dat is niet laf, niet moedig, dat is gewoon verstandig", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›