Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

De Guzman lovend: ''Feyenoord blijft voor altijd in mijn hart''

( 1 reacties)
De Guzman lovend: ''Feyenoord blijft voor altijd in mijn hart''

Jonathan de Guzman speelde gisteren in de Europa League tegen Stefan de Vrij. De middenvelder van Eintracht Frankfurt stapte als winnaar van het veld.

De middenvelder voelt zich helemaal thuis bij onze oosterburen en na omzwervingen in Spanje, Wales en Italië is hij eindelijk op zijn plek. "De Bundesliga past echt perfect bij me, ik voel me in die competitie helemaal thuis. Het is een fysiek zware competitie en dat past perfect bij me. Ik ben helemaal fit en kan daardoor een uitstekende bijdrage leveren aan het team. Net als vorig jaar spelen we dit jaar goed voetbal, hebben we nog uitzicht op de Champions League en staan we in de kwartfinale van de Europa League."

In ELF Voetbal vertelt De Guzman dat voetballen in Duitsland meerdere voordelen heeft. ''Ook het land en de stad Frankfurt zijn twee redenen om voor deze club te spelen. Daarnaast is het makkelijk reizen tussen Nederland en Frankfurt. Dat komt voor mij persoonlijk goed uit want mijn zoontje speelt in de jeugd van Feyenoord. Hij wordt op dit moment mede getraind door Dirk Kuijt. Leuk natuurlijk.''

Niet alleen door zijn zoontje denkt hij vaak aan de Rotterdamse club. ''Feyenoord blijft voor altijd in mijn hart en ik volg de club nog op de voet. Ik had niet verwacht dat Jaap Stam de nieuwe trainer zou worden, maar ik ben wel echt heel benieuwd hoe hij het zal gaan doen. Dat zien we echter volgend seizoen wel, want voor nu ga ik me helemaal bezig houden met dit prachtige seizoen van Eintracht."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Mar 2019 om 12:38
    Open sollicitatie
zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›