''Ik ken wel een paar plekken waar we Feyenoord pijn kunnen doen''

0
''Ik ken wel een paar plekken waar we Feyenoord pijn kunnen doen''

Renato Tapia keert dit weekend voor even terug in De Kuip. Hij neemt het met zijn tijdelijke werkgever Willem ll op tegen Feyenoord en een paar weken later wacht daar de bekerfinale. 

De middenvelder is verhuurd, maar dat betekent niet dat hij heel Rotterdam achter zich heeft gelaten. ''Ik heb nog geregeld contact met jongens van Feyenoord", zegt Tapia in het Brabants Dagblad. Hij speelt nu dus een half seizoen in Noord-Brabant, maar daarna keert hij gewoon weer terug in de havenstad. 

''In principe speel ik het komende seizoen weer voor Feyenoord. Dan staat er een nieuwe trainer voor de groep en krijg ik weer een nieuwe kans. Hoe goed ik met Willem II in de Kuip ook zou spelen, elk jaar begin je weer op nul'', vertelt de international van Peru. Hij vindt de wedstrijd tegen de Rotterdammers leuk, maar het mooiste duel komt nog voor hem. ''De bekerfinale, daar wacht ik op.''

Die eindstrijd laat nog even op zich wachten en de ploeg wil vertrouwen tanken voor die wedstrijd daadwerkelijk gespeeld wordt. ''We hebben bij Willem II een spelersgroep die het zichzelf oplegt en elke wedstrijd wil winnen. Natuurlijk wil ik daarbij helpen. Ik ken wel een paar plekken waar we Feyenoord misschien pijn kunnen doen." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›