Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

Van der Gijp: ''Ik zie weinig verschil tussen Stam en Fraser''

( 0 reacties)
Van der Gijp: ''Ik zie weinig verschil tussen Stam en Fraser''

René van der Gijp betwijfelt of Feyenoord de juiste keuze heeft gemaakt door Jaap Stam aan te stellen als de nieuwe hoofdtrainer. De analist van Veronica Inside had zelf een lichte voorkeur voor Henk Fraser. 

"Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig verschil zie tussen Jaap Stam en Henk Fraser", begint Van der Gijp tegenover Recht uit Rotterdam. "Als je voor Fraser was gegaan, haal je wel een jongen van de club binnen. Hij heeft het jarenlang als trainer leuk gedaan en zich op een correctie manier gedragen. Daarnaast is het een hele reële jongen." 

Van der Gijp heeft er bovendien weinig vertrouwen in dat Feyenoord op de korte termijn de aansluiting bij de top van Nederland hervindt. "Dick Advocaat zegt tegen mij dat Feyenoord met twee gerichte aankopen weer meedoet voor de titel. Dan moet ik lachen en zeg ik: hoe kom je daar nou bij?", aldus 'Gijp'. "Dan zou je je versterken met een verdediger en een middenvelder en zou je plotseling weer meedoen."

"Van Persie stopt, Clasie gaat weg. Daarnaast moet je het centrum gaan vernieuwen en heb je ook op rechtsback weinig opties", somt Van der Gijp op. De 57-jarige analist denkt dat Feyenoord onmogelijk kan concurreren met Ajax. "Je moet ook een beetje realistisch zijn. Er wordt bijvoorbeeld heel veel op Martin van Geel afgegeven. Dat zal misschien geen sympathieke jongen zijn, maar hij kan toch ook niet op tegen een Marc Overmas die tientallen miljoenen te besteden heeft."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›