'Gijp' over Feyenoord: ''Ze moeten bang zijn dat AZ hun niet inhaalt''

( 0 reacties)
'Gijp' over Feyenoord: ''Ze moeten bang zijn dat AZ hun niet inhaalt''

René van der Gijp denkt dat de verwachtingen voor Feyenoord te hooggespannen zijn. De analist van Veronica Inside is van mening dat de club uit Rotterdam zich bij lange na niet meer kan meten met PSV en Ajax.

"Door die paar uitschieters tegen PSV en Ajax gaan mensen denken dat Feyenoord wekelijks dat niveau aan kan tikken", vertelt 'Gijp' in gesprek met Recht uit Rotterdam. "Als een linksback van Feyenoord zich tegen PSV en Ajax staande kan houden, dan vinden we dat al heel knap. Maar tegen Fortuna Sittard ga je van zo'n speler verwachten dat hij ballen goed voorgeeft. En dat zit er dan weer net niet in."

"Ik denk dat Feyenoord vooral bang moet zijn dat AZ hun niet inhaalt", vervolgt Van der Gijp. "Als zij in Alkmaar slim zijn, kopen ze Lammers, Vlap en Pierie van SC Heerenveen. Mochten zij dat doen, dan wordt AZ straks beter dan Feyenoord. En dan wordt Feyenoord vierde in plaats van derde." 

Aansluiting bij de top van Nederland is voor Feyenoord voorlopig uit zicht, zo denkt Van der Gijp. "Ajax is straks buiten bereik voor Feyenoord. Hetzelfde geldt straks voor PSV, maar hun kun je van vier van de tien keer nog wel hebben als Feyenoord zijnde. Met Ajax is het een ander verhaal." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!