Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

Drietal Feyenoorders opgeroepen voor nationale elftal

( 0 reacties)
Drietal Feyenoorders opgeroepen voor nationale elftal

Goed nieuws voor Sam Larsson, Nicolai Jørgensen en Cuco Martina. Deze drie Feyenoorders zijn opgeroepen voor het nationale elftal van respectievelijk Zweden, Denemarken en Curaçao. 

Sam Larsson speelt met Zweden twee wedstrijden in de kwalificatie voor het EK van 2020. De Scandinaviërs treffen op zaterdag 23 maart in eigen huis Roemenië en drie dagen later wacht een ontmoeting in en tegen Noorwegen. 

Nicolai Jørgensen komt met Denemarken ook in actie in de EK-kwalificatie. Op dinsdag 26 maart wacht een wedstrijd tegen in en tegen Zwitserland. Vijf dagen eerder spelen de Denen een oefenwedstrijd op bezoek bij Kosovo. 

Cuco Martina gaat met Curaçao de vierde wedstrijd CONCACAF Nations League spelen. Op zaterdag 23 maart staat een uitwedstrijd tegen Antigua & Barbuda op het programma. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›