''Ik wil slagen, maar Feyenoord zal niet het eindstation zijn''

( 0 reacties)
''Ik wil slagen, maar Feyenoord zal niet het eindstation zijn''

Cheick Touré wil slagen bij Feyenoord. De achttienjarige aanvaller maakte dit seizoen zijn officiële debuut in de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst en dat smaakt naar meer.

"Het liefst speel ik als linksbuiten. Op die plek voel ik me thuis. Ik ben een speler die van combinatievoetbal houdt. Van beweging. Ik ben redelijk snel, heb een goede techniek. Links voorin heb ik de ruimte", zegt Touré tegenover ELF Voetbal. "Acties maken hoort daar ook bij, maar ik ben geen speler die bij elke balaanname zijn trukendoos opengooit. Ik probeer mijn acties functioneel in te zetten."

Zijn zaakwaarnemer Melvin Plet helpt hem hierbij. "Cheick wil belangrijk zijn voor Feyenoord en wij begeleiden hem om dit mogelijk te maken. Feyenoord zal niet het eindstation zijn. Welke club wel? Een mooie buitenlandse club, maar dat is pas de volgende stap. Eerst slagen bij Feyenoord. Dat is de juiste volgorde", vult hij aan.

Touré kijkt met een kritische blik naar zijn eigen spel. "Ik moet me verder ontwikkelen. Op welke vlak? Op alle vlakken. Daar werk ik hard aan. Ik wil in de Eredivisie laten zien waar mijn kwaliteiten liggen. Ik wil met Oranje Onder 19 naar het EK. Elke wedstrijd wil ik belangrijk zijn. Ik ben natuurlijk jong, maar dat betekent niet dat ik genoeg geduld heb. Ik droom ervan om wekelijks te schitteren in een volle Kuip", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›