''Zou liegen dat het niet ietsje specialer is dan andere wedstrijden''

( 0 reacties)
''Zou liegen dat het niet ietsje specialer is dan andere wedstrijden''

Door allebei Vitesse-doelman Eduardo te verschalken, waren Kaj Sierhuis en Mo El Hankouri goud waard voor FC Groningen. In eigen huis werd er met 2-1 gewonnen van de Arnhemmers. De focus ligt nu op volgende week: Feyenoord-thuis.

Sierhuis kwam afgelopen winter over van Ajax, El Hankouri van Feyenoord. Samen vierden ze hun treffer voor de harde kern van FC Groningen. "Alles in het teken van Groningen nu, hè? Het is leuk dat Mo’tje in blessuretijd die bal erin schiet en ik die eerste maakte. Samen kunnen we belangrijk zijn, dat voelt goed", zegt Sierhuis in gesprek met De Telegraaf.

Volgende week komt Feyenoord op bezoek in het hoge noorden. "Die wedstrijd is voor allebei speciaal en weer op een hele andere manier", vervolgt Sierhuis. "Ik heb tien jaar in de jeugdopleiding van Ajax gespeeld en elke wedstrijd tegen Feyenoord was verhit. Ik zou liegen dat het niet ietsje specialer is dan andere wedstrijden."

"Waar hij in die tien jaar tegen Feyenoord heeft gespeeld, daar heb ik tien jaar vóór Feyenoord gespeeld", vult El Hankouri aan. "Die wedstrijd zal een bijzonder gevoel geven", aldus de vleugelaanvaller.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›