VIDEO | Samenvatting: Feyenoord ruim langs De Graafschap

Feyenoord heeft zaterdagavond na een sterke tweede helft met overtuigende cijfers gewonnen van De Graafschap. De Rotterdammers zegevierden in eigen huis met 4-0.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst had in de eerste helft nog de nodige moeite met De Graafschap. Feyenoord was wel de bovenliggende partij maar had moeite om door de hechte defensie van de Achterhoekers heen te breken. Toch zorgde Tony Vilhena er na een klein half uur voor dat de thuisploeg terecht op voorsprong kwam.

In de tweede helft ging het vervolgens snel voor de Rotterdammers. Binnen tien minuten stond er een 3-0 stand op het scorebord. Verdonk verdubbelde de score en nog geen twee minuten later zorgde St. Juste ervoor dat de 3-0 op het scorebord kwam. Negen minuten later werd het via Toornstra zelfs 4-0. Hoewel Feyenoord daarna nog tal van grote kansen kreeg, bleef het daarbij.