VIDEO | Samenvatting: Feyenoord in doelpuntrijk duel langs Karlsruher

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Feyenoord in doelpuntrijk duel langs Karlsruher

Op het trainingskamp in Marbella heeft Feyenoord het oefenduel van Karlsruher SC gewonnen. In een doelpuntrijk duel werd het 4-2 voor de Rotterdammers. 

Na 7 minuten kon Robin van Persie de 1-0 maken. Renato Tapia kopte de bal in richting van de aanvoerder die de bal achter de doelman gleed. Het duurde niet heel lang voordat de score al verdubbeld was. Karlsruher werkte de bal slecht weg en Sinisterra kon oppikken. Via een één-tweetje met Van Persie kon de Colombiaan de 2-0 maken. Niet lang daarna deden de Duisters iets terug, via Pourié. 

Nog geen tien minuten later vergrootte Van Persie de marge weer. Na een mooie actie van El Hankouri kon Van Persie binnenschuiven. Nog voor rust werd het 3-2, Camoglu schoot raak. In de tweede helft schoot El Hankouri van 11 meter de eindstand op het scorebord, 4-2.

Opstelling Feyenoord: Kenneth Vermeer; Bart Nieuwkoop (67' Jordy Wehrmann), Eric Botteghin, Lutsharel Geertruida (76' Wouter Burger), Ridgeciano Haps (46' Tyrell Malacia, 60' Mats Knoester); Renato Tapia, Orkun Kökcü, Yassin Ayoub; Luis Sinisterra, Robin van Persie (60' Dylan Vente), Mo El Hankouri.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!