''Je wil nooit verliezen, hoe goed ze ook zijn, dus dat is jammer''

( 0 reacties)
''Je wil nooit verliezen, hoe goed ze ook zijn, dus dat is jammer''

Feyenoord ging vrijdag met 2-1 onderuit tegen Borussia Dortmund. Jordy Clasie denkt echter dat Feyenoord met een positief gevoel terug mag kijken op de wedstrijd en het trainingskamp.

"Als je tegen de koploper van Duitsland met 2-1 verliest, kan je daar misschien mee leven. Je wil nooit verliezen, hoe goed ze ook zijn, dus dat is jammer", begint Clasie tegenover RTV Rijnmond. "Je hebt twee weken vrij gehad en wil weer in het ritme komen. Dan is het goed dat je tegen zo'n tegenstander oefent. Je moet aan de bak, dat moesten we vandaag ook."

Feyenoord probeert zich voor te bereiden op een lastige week in de competitie en KNVB Beker. "Morgen hebben we nog een wedstrijd en daarna nog een week om te trainen en nog fitter te worden. Die week zullen we er moeten staan, dat is een heel belangrijke week", vervolgt Clasie.

Clasie is blij met het trainingskamp. "We hebben de trainingen gedaan die gepland waren. De intensiteit was goed, er is positiviteit in de groep. Het is goed om een paar dagen bij elkaar te zijn, veel met elkaar op te trekken richting de laatste maanden van de competitie. Het is dan altijd fijn om een aantal dagen weg te zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!