Koeman: ''Ik weet dat zoiets niet iedere trainer bij Feyenoord is gegeven''

( 0 reacties)
Koeman: ''Ik weet dat zoiets niet iedere trainer bij Feyenoord is gegeven''

Ronald Koeman denkt dat niet de club maar Giovanni van Bronckhorst zelf moet beslissen over zijn toekomst. De voormalig trainer van Feyenoord weet echter niet of hij nog genoeg perspectief ziet.

"Zijn gevoel zal hem vertellen wat hij moet gaan doen en zorgen voor de juiste beslissing", begint Koeman in gesprek met Voetbal International. "Ik heb als trainer altijd geluisterd naar wat ik voelde en op basis daarvan beslissingen genomen. Zoiets is ook niet uit te leggen, dat moet je ervaren. Je weet vanzelf wat het beste is. Bij Giovanni zal dat niet anders zijn. Ik weet ook niet wat hij zelf wil."

Koeman denkt dat een grote schoonmaak in de selectie positief uit kan pakken voor Van Bronckhorst. "Na vier jaar kan het genoeg zijn en is hij misschien wel toe aan iets anders, maar tegelijk veranderen selecties in deze tijd heel veel en vaak van samenstelling, kijk de elftalfoto’s er maar op na. Dat zou betekenen dat je als trainer best verder kunt. Nogmaals, hij komt wel tot een besluit wat voor hem het juiste is. En als je kijkt naar wat hij heeft gepresteerd, elk jaar een prijs... Ik weet dat zoiets niet iedere trainer bij Feyenoord is gegeven", besluit de bondscoach van Oranje.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!