''Bij een topclub mag en moet er spanning zijn, dat mis ik bij Feyenoord''

( 0 reacties)
''Bij een topclub mag en moet er spanning zijn, dat mis ik bij Feyenoord''

Arie Haan denk dat het goed is dat Giovanni van Bronckhorst na het seizoen vertrekt als trainer van Feyenoord. De oud-trainer van de Stadionclub denkt dat de club de keuze laat aan de trainer.

"De moeilijkste vraag die er bestaat en die alleen Van Bronckhorst kan beantwoorden", begint Haan tegenover Voetbal International. "Je zou zeggen dat je als club niet hoeft te wisselen als de relatie tussen spelers en trainer in orde is. Maar je praat over Feyenoord. Je hebt als coach ook te maken met de relatie met een clubleiding, met media en fans. Ik ben toen weggegaan omdat de relatie met pers en publiek niet goed was, van de leiding en spelers hoefde ik niet weg."

Haan weet niet hoe dat met Van Bronckhorst is. "Hij zit er al vier jaar, dan ken je je spelers door en door, hun kracht en tekortkomingen, maar die kennen zij dus ook van jou. Wat me verder wel opvalt bij Feyenoord, is de gelatenheid. Ik vind ze nogal vriendelijk voor elkaar. De club straalt iets uit van: Dit is het, meer zit er niet in. Maar ik vind: bij een topclub mag en moet er spanning zijn. Dat mis ik bij Feyenoord."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!