Van Persie: ''Eerst deden mensen er lacherig over, nu zien ze wat ik bedoel''

( 0 reacties)
Van Persie: ''Eerst deden mensen er lacherig over, nu zien ze wat ik bedoel''

Robin van Persie kijkt met tevredenheid terug op de gewonnen wedstrijd tegen VVV-Venlo. In de doordeweekse inhaalwedstrijd werd er door Feyenoord met 4-1 gewonnen.

"Ik denk dat we bij vlagen goed gevoetbald hebben, al was het af en toe een beetje slordig. Het was wel gewoon een goede wedstrijd, met vier goals. We zijn dan ook gewoon tevreden", stelt Van Persie tegenover NOS. De 35-jarige aanvaller ziet dat de ploeg progressie boekt.

"Aan het begin van het seizoen deden mensen er een beetje lacherig over toen ik zei dat ik heel erg geloofde in deze groep", vertelt Van Persie. "Nu ziet iedereen wat ik bedoel. Daar ben ik erg blij mee, voorval voor de jongens. We moeten constant zo spelen als tegen PSV." 

Tegen VVV-Venlo kon Van Persie genieten van zijn medespelers. "Je ziet Sam Larsson fantastisch spelen, Steven Berghuis speelt fantastisch. Ook Tonny Vilhena maakt zijn goaltjes. Maar ook de jongens achterin dekken door. Dat is risicovol, maar wel hoe wij willen spelen. Dat is ook hoe je moet voetballen, met die durf."

Ten slotte is Van Persie blij zelf weer op het veld te staan. "Het is goed om weer terug te zijn. Ik ben er een maand uit geweest, dan is het lekker dat je weer in de wei in mag. Ik speelde iets langer dan gepland, rond een uurtje. Ik voelde me ook lekker. Als je niet mee kan doen, baal je daar toch van en zit je in iets mindere 'vibe'."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!