Toornstra vol vertrouwen: ''Daar moet je wel alles voor winnen''

( 0 reacties)
Toornstra vol vertrouwen: ''Daar moet je wel alles voor winnen''

Ajax en PSV hebben dit seizoen vaak laten zien dat ze makkelijk wedstrijden kunnen winnen, maar inmiddels heeft Feyenoord dat ook bewezen. De trein is inmiddels op stoom in Rotterdam. 

"Ik hoop dat hij niet meer stopt. We hebben een iets mindere periode gehad, maar de laatste tijd spelen we ook weer goed", zegt Jens Toornstra in gesprek met VoetbalPrimeur. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst was gisteren heer en meester tegen VVV Venlo en dat viel ook bij de middenvelder op. "Volgens mij hadden we tachtig procent balbezit in de eerste helft, dan doe je het gewoon goed."

De ploeg begon moeizaam aan het seizoen, maar inmiddels is het vertrouwen terug in de havenstad. Voor de winterstop speelt de ploeg nog tegen FC Emmen, Fortuna Sittard en ADO Den Haag. Toornstra is vol vertrouwen en hij voorspelt hoeveel punten er gehaald worden in die wedstrijden. "Negen, daar gaan we vanuit. We hebben het gat naar boven weten te verkleinen. Dat willen we minimaal vasthouden en misschien nog wel kleiner maken. Daar moet je wel alles voor winnen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!