''Ik wil niet te snel afscheid nemen van zo'n grote club als Feyenoord''

( 0 reacties)
''Ik wil niet te snel afscheid nemen van zo'n grote club als Feyenoord''

Sven van Beek kreeg aan het begin van het seizoen te horen dat hij niet op een basisplaats hoefde te rekenen bij Feyenoord. De laatste wedstrijden mag hij weer meedoen en hij maakt een sterke indruk. 

Het vaste centrale duo bij de Rotterdammers is Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. ''De trainer zei: dit is nu mijn centrum, maar jouw kans komt wel weer. Toen wist ik dat ik keihard aan de bak moest om mezelf weer in de 'picture' te spelen. Niemand vindt het leuk om op de bank te zitten, maar je moet verder en op de training elke dag keihard je best doen. Zo zit ik ook in elkaar'', vertelt hij aan NU Sport.

Botteghin is nu geblesseerd en daardoor heeft Van Beek weer speeltijd. Dat doet hij goed, want met hem in de basis werd gewonnen van PSV en VVV Venlo. "We zijn nu de goede weg ingeslagen. Als we deze lijn doorzetten, moet FC Emmen ook geen probleem zijn. Als we zo spelen, met de passie en strijd die bij Feyenoord hoort, kunnen we iedereen verslaan."

De verdediger hoopt dat hij nu zijn basisplaats vast kan houden, maar dat is niet zeker. Wat hij wel weet, is dat de club vertrouwen in hem heeft. Zijn contract werd begin vorige maand met twee jaar verlengd. ''Ik heb vertrouwen in mezelf en weet wat ik kan. Ik ga altijd van mijn eigen kracht uit en wil niet te snel afscheid nemen van zo'n grote club als Feyenoord.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!