Van Bronckhorst looft ploeg: ''Ik denk dat alleen Liverpool daar tegenaan zit''

( 0 reacties)
Van Bronckhorst looft ploeg: ''Ik denk dat alleen Liverpool daar tegenaan zit''

Feyenoord moet zich na het gewonnen thuisduel met PSV nu opmaken voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo. Een wedstrijd met een totaal andere lading.

''Toch ben ik er helemaal niet bang voor'', zegt Van Bronckhorst. ''We zullen er staan zoals zondag. Ik heb gezien wat het met een team doet, een wedstrijd zo spelen tegen een topploeg. PSV staat niet voor niets bovenaan in de eredivisie en ze hebben laten zien weerstand te kunnen bieden aan de topclubs in de Champions League. Het was voor mij een bevestiging dat het niveau van mijn team hoog is.''

Hij hoopt dat de wedstrijd tegen PSV doorgetrokken kan worden, al beseft hij dat daar een fantastische prestatie werd geleverd. ''Oké, dat tempo van ons voor de rust een hele wedstrijd volhouden, is maar voor weinig ploegen in Europa weggelegd. Ik denk dat alleen Liverpool daar tegenaan zit'', gaat Van Bronckhorst verder tegenover het Algemeen Dagblad.

Hij hoopt de achterstand op PSV en Ajax verder te verkleinen vanavond. ''We hebben het gat met PSV kleiner gemaakt. Het moet nog kleiner om te kunnen zeggen dat we helemaal terug zijn. Het begin is er'', besluit hij hoopvol.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›