Kwakman tipt Feyenoord: ''Die jongen moet verhuurd worden''

( 0 reacties)
Kwakman tipt Feyenoord: ''Die jongen moet verhuurd worden''

Feyenoord moet het de komende duels waarschijnlijk stellen zonder Nicolai Jorgensen. Nu ook Robin van Persie niet topfit is, komt mogelijk veel op de schouders van Dylan Vente terecht. Analist Kees Kwakman is nog niet overtuigd van de jonge spits.

Jorgensen gaat dan ook gemist worden volgens hem. "Hij is zo ontzettend belangrijk voor Feyenoord als hij fit is. Hij is balvast en ook in de diepte gevaarlijk. Dat zag je bij de eerste goal. Daarna kwam Vente erin, dat was gewoon een heel groot verschil tussen die twee. Het is ook niet zo raar, want Vente is natuurlijk nog jong en heeft weinig gespeeld. Je hebt dan niemand die die bal vasthoudt."

Ook ziet de analist weinig specifieke kwaliteiten bij Vente, zo vertelt hij bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Bij Oranje O20 zie je hem af en toe scoren. Ik vind hem vrij klein als spits, al hoeft dat niet zo'n probleem te zijn. Maar dan moet je wel heel snel zijn of gevaarlijk in de diepte. Je zou hem vijf wedstrijden achter elkaar op kunnen stellen. Die jongen moet verhuurd worden."

Vanavond moet Feyenoord aantreden tegen VVV. "Ze zullen het meer uit zichzelf moeten halen. In de topper tegen PSV gaat het publiek erachter staan, maar VVV gaat inzakken. Dan moet je zorgen dat het tempo hoog is. Je moet het dan echt uit jezelf halen.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›