''Het is dan ook niet eerlijk om bij Feyenoord nu hetzelfde te verwachten''

( 0 reacties)
''Het is dan ook niet eerlijk om bij Feyenoord nu hetzelfde te verwachten''

Simon Gustafson is helemaal op zijn plek bij FC Utrecht. De Zweedse middenvelder verliet Feyenoord afgelopen zomer voor de club uit de Domstad. In Rotterdam wist hij niet door te breken.

"Ja, wat is doorbreken?", vraagt Gustafson zich af in gesprek met Forza. "In het voetbal spelen er zoveel verschillende factoren mee en uiteindelijk bepaalt de trainer wie er gaat spelen en wie niet. Als ik achteraf terugkijk hoe ik bij Feyenoord binnenkwam en hoe ik toen als speler was, en hoe ik nu als speler ben. Dan kan ik gerust zeggen dat ik een veel betere speler ben geworden."

"in het eerste seizoen speelde ik nog aardig wat wedstrijden en daarna kwam ik op bank terecht", vervolgt de middenvelder. "Wanneer een speler op de bank terechtkomt, kan je je eigenlijk ook niet heel veel verder ontwikkelen. Maar of ik dan teleurgesteld moet zijn omdat de trainer van Feyenoord beslist dat ik niet speel?"

Gustafson neemt zijn goede vriend Sam Larsson als voorbeeld. "Bij Heerenveen was hij de grote ster en het hele team werd op hem afgestemd. Het is volgens mij dan ook niet eerlijk om bij Feyenoord nu hetzelfde te verwachten. Bij Feyenoord is hij een van de elf en is hij afhankelijk hoeveel ballen hij krijgt. Die discussie kan je dus eeuwig blijven voeren", aldus de Zweed, die meent dat Larsson nu bij Feyenoord minder ballen krijgt dan in zijn tijd bij SC Heerenveen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›