Van Hanegem kritisch: ''Tegen PSV kon hij de bal niet vasthouden''

( 0 reacties)
Van Hanegem kritisch: ''Tegen PSV kon hij de bal niet vasthouden''

Met het wegvallen van Nicolai Jörgensen en Robin van Persie, zijn de schijnwerpers gericht op Dylan Vente. De 19-jarige aanvaller lijkt tegen VVV-Venlo de logische vervanger in de punt van de aanval. Willem van Hanegem heeft echter zijn twijfels. 

"Het blijft afwachten hoe ver Vente daadwerkelijk is'', stelt het clubicoon in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Tegen PSV kon hij de bal niet vasthouden en dat was een van de redenen waarom Feyenoord wat meer onder druk kwam te staan na de pauze. Vente wordt bestempeld als een heel groot talent, maar dat moeten we nog te zien krijgen. Misschien is dit een moment voor hem."

Feyenoord speelde afgelopen weekend een intense wedstrijd tegen PSV. Dat was te merken in de slotfase van het duel, toen Jeremiah St. Juste en Sven van Beek last kregen van kramp. "De intensiteit was heel hoog tegen PSV'', zegt Van Bronckhorst daarover. "Dat was ook wat wij wilden: veel energie, duelkracht, sprints. Het geeft gewoon kracht gekost en dan weet je dat die kracht opraakt in de slotfase."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!