''Dit zegt genoeg over de rol van Tapia, die lijkt wel uitgespeeld''

( 0 reacties)
''Dit zegt genoeg over de rol van Tapia, die lijkt wel uitgespeeld''

Joop Hiele was onder de indruk van de manier waarop Feyenoord opponent PSV in de eerste helft de wil oplegde. De oud-doelman zag dat de Rotterdammers voor rust op een 2-0 voorsprong kwamen. 

"Ik heb niets anders dan lof en respect voor de manier waarop ze in de eerste helft gespeeld hebben", stelt Joop Hiele bij FC Rijnmond. "Uiteraard werden ze ook goed opgezweept door de supporters. Toen ze de tunnel uitkwamen, wat er toen gebeurde was natuurlijk magnifiek. Iedereen besefte wel dat er iets moest gebeuren en de eerste helft heeft Feyenoord ontzettend veel energie in de wedstrijd gestoken, iets dat PSV niet kon opbrengen. "

Ook Emile Schelvis heeft genoten van Feyenoord, maar realiseert zich tegelijkertijd dat de Rotterdammers niet moeten blijven hangen in de overwinning. "In die euforie blijven zitten is iets wat deze club in veel beperktere zin zou moeten doen. Ze zouden veel meer verder moeten kijken om te zien wat er voor nodig is om dit elke keer te kunnen tonen. Als ze de persoonlijkheid kunnen tonen zoals in de duels van gisteren, dan moet dat ook tegen VVV kunnen", meent Schelvis.

Saillant detail was dat Renato Tapia zondag niet de aangewezen vervanger bleek voor Jordy Clasie. Toen de 27-jarige middenvelder geblesseerd raakte, kwam Yassin Ayoub voor hem in het veld. "Normaal is Tapia daar de vervanger voor", stelt Sinclair Bischop. "Dit zegt genoeg over de rol van Tapia, die lijkt wel uitgespeeld. Die heeft vier minuutjes gespeeld deze competitie en Ayoub moet de vervanger zijn van Vilhena. Want de roep om Ayoub... die werd met de week beter, maar die viel dramatisch in."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!