''Dat heeft St. Juste tegen PSV echt veel beter gedaan''

( 0 reacties)
''Dat heeft St. Juste tegen PSV echt veel beter gedaan''

Giovanni van Bronckhorst is vanzelfsprekend erg trots op zijn spelersgroep na de overwinning op PSV. Daarnaast was hij met name te spreken over Jeremiah St. Juste, wie in de vorige topper na vijf minuten rood pakte.

''Jeremiah moet zijn agressie in de goede zin gebruiken. De manier waarop hij duels in gaat was goed. Dat heeft hij tegen PSV echt veel beter gedaan'', laat de oefenmeester weten in gesprek met De Telegraaf.

Ook in algemene zin looft Van Bronckhorst de instelling van zijn spelers. ''Vol strijd, ze lieten zien dat ze niemand van PSV aan de bal wilden laten komen. Ik ben ongelooflijk trots op mijn spelers. Als je iets voor elkaar wilt krijgen in een topwedstrijd, moet je beginnen zoals wij begonnen. We hadden nog vaker kunnen scoren in de eerste helft.''

Deze overwinning was volgens de trainer tot slot ook van groot belang voor de rust binnen Feyenoord. ''Je komt dan op dertien punten achterstand, heel wat anders dan de situatie van nu. We hebben het in eigen hand om het gat te verkleinen naar zeven punten. Ik hoop op een mooie reeks'', sluit hij af.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!