PSV verliest op felheid van Feyenoord: ''De instelling is verwijtbaar''

( 0 reacties)
PSV verliest op felheid van Feyenoord: ''De instelling is verwijtbaar''

PSV verloor dit weekend voor de eerste keer in deze competitie en daardoor is de titelstrijd weer helemaal open. De ploeg heeft nog twee punten voorsprong op directe concurrent Ajax. 

Berry van Aerle tilt daardoor niet al te zwaar aan de nederlaag die de ploeg van Mark van Bommel leed bij Feyenoord. De oud-voetballer denkt dat Van Bommel de verliespartij ook rustig analyseert en dat hij niet eens zijn hele team overhoop gaat gooien. "Mark is door de wol geverfd. Ik denk niet dat er gekke dingen gaan gebeuren. Zo is Van Bommel niet. Er is nu niet ineens sprake van paniek bij PSV. Sterker nog, dat heb ik in die veertien jaar als voetballer nooit meegemaakt in Eindhoven", zegt hij in De Telegraaf.

"Dit is een gretige, goede ploeg. Je wint niet voor niets dertien keer op rij. Feyenoord-uit is een wedstrijd die je een keer kan verliezen. Alleen de instelling in de eerste helft is verwijtbaar. Je kan niet op vijftig, zestig of tachtig procent naar De Kuip'', zegt het clubicoon. Toch maakt hij zich geen zorgen over het verdere verloop van de competitie. "Het is wel duidelijk dat PSV en Ajax er bovenuit steken. Verliezen hoort bij voetbal. Als PSV nu bij een kleine club had verloren, was het veel erger geweest. Zo wil je een succesreeks namelijk zeker niet eindigen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!