Israël pessimistisch gestemd: ''Hoger dan derde kan dit seizoen niet''

( 0 reacties)
Israël pessimistisch gestemd: ''Hoger dan derde kan dit seizoen niet''

Feyenoord kent tot dusver een teleurstellend seizoen. Dat is het oordeel van oud-speler Rinus Israël. 'IJzeren Rinus' vindt dat de Rotterdammers onder de maat presteren en meer moeten laten zien.

"Op die derde plaats kun je niet trots zijn", aldus Israël tegenover Voetbal Inside. "Ik denk dat ze dit seizoen tot nu toe onder de maat gepresteerd hebben. Want als ik de spelers bekijk: die voorhoede en het middenveld ziet er zo slecht nog niet uit. Het zijn geen slechte spelers."

Over de defensie van Feyenoord is Israël daarentegen minder positief. "De spelers op het middenveld en in de voorhoede hebben ook te weinig gebracht, maar het probleem bij Feyenoord ligt achterin. Als topclub is het tegenwoordig wel de bedoeling dat je ver van je goal voetbalt. Maar Botteghin en Van der Heijden kunnen niet met veel ruimte in de rug uit de voeten."

Ook als Sven van Beek opgesteld staat blijft de Feyenoord-defensie kwetsbaar, zo oordeelt Israël. "Dat maakt niet veel verschil. Als hij echt een goede centrale verdediger zou zijn, dan had hij wel gespeeld. Die twee die er nu staan, zijn niet zo geweldig", aldus de oud-Feyenoorder, die niet verwacht dat Feyenoord een rol van betekenis gaat spelen in de titelstrijd. "Hoger dan derde kan dit seizoen niet. Maar ik denk wel dat ze beter gaan spelen. Ze zijn niet zo slecht als de eerste tien wedstrijden omschreven is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!